Sziasztok :)))

Idén először választottuk ki azt a 25 embert, aki szerintünk a 2010/2011-es tanévben a legmeghatározóbb alakja volt a Közgáz mindennapjainak, és emellett eszméletlenül COOL is. Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy "Miért csak 25 fős a lista a jól megszokott 50-nel szemben?". A válasz egyszerű: mivel maga a Közgáz is a legjobban válogatott egyetem, ezért a KÖZGÁZ COOL LIST-re is csak a suli krémje kerülhetett fel, nincsenek töltelékemberek.

A Corvinus legmenőbb arcai a tanév második szorgalmi időszakának utolsó előtti hetén egyesével, hétfőtől péntekig minden nap 10-től 14 óráig óránként kerülnek fel a listára, naponta pontosan 5-en.

Biztos lesznek irigykedők, akik majd olyasmiket mondanak, mint "Mi ez a hülyeség?" meg azt, hogy "Minek másolják a COOL LIST-et?". Ezekkel nem kell törődni, hiszen nyilvánvalóan fogalmuk sincsen a kúlságról, mivel a listán szereplő összes közgázos keményen megdolgozott azért, hogy itt lehessen, csupa menő, fiatal, kreatív, energikus fiú és lány, akik a nemzetközi színtér felé kacsingatva hozzák a zsigeri kúlságot.

Minden helyezettnek szívből gratulálunk, és reméljük, hogy a 2011/2012-es tanév is legalább ilyen COOL lesz. Hajrá COOLvinus!